top of page

https://www.7a.org.h 群組

公開·8 位會員

İlk adımı nasıl atmalıyım?

Son zamanlarda çevremdeki insanlar bazı sonuçları öngörmeye dayalı uğraşlara daha fazla yöneliyor ve bu durum ister istemez benim de dikkatimi çekti. Ancak bu konunun temeline hâkim olmadığım için bir anda içine girmek istemiyorum. Önce hangi mantığın geçerli olduğunu, nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve başlangıç aşamasında hangi hatalardan kaçınmanın doğru olacağını öğrenmek istiyorum. Bu nedenle biraz tecrübeli biri yön gösterebilirse çok sevinirim.

8 次瀏覽
Jason Foden
Jason Foden
10 de dez.

Bir konuya yeni girerken yaşanan belirsizlik kadar doğal bir şey yoktur, özellikle de bilgi fazlalığının insanı zorladığı alanlarda. Yıllar içinde edindiğim tecrübelerde en etkili yaklaşımın önce basit ve düzenli anlatımları olan bir kaynağa yönelmek olduğunu gördüm. İnsan ne kadar erken doğru temel atarsa ileride o kadar rahat eder. Seçeneklerin yoğun olduğu bu alanda, açıklamaları belirli bir sıraya koyan kaynaklar büyük kolaylık sağlar. Özellikle içerikleri dengeli şekilde sunmasıyla bizbet başlangıç sürecinde oldukça yararlı olabilir. Oradaki açıklamalar hem temel mantığı hem de hangi adımların daha dikkatli izlenmesi gerektiğini anlaşılır bir dille gösteriyor. Temelini doğru kurduğunda zamanla kendi yöntemini oluşturarak ilerlemen çok daha kolaylaşıyor.

bottom of page